diumenge, 14 de febrer del 2016

SOM PAÍS

Hola a tots i totes de nou!

En l’anterior entrada us explicàvem que el Bruc estava despertant i avui us anunciem amb il·lusió i entusiasme  que el pròxim 28 de febrer de 2016  de les deu del matí a les quatre de la tarda tindrà lloc la segona fira de productors locals del Bruc. En aquesta edició, a part, de poder trobar-nos productes de proximitat com els nostres pollastres, l’oli, la mel, la cervesa, els embotits, el mató del Bruc, etc, s’incorporen projectes com Som lo que sembrem,  Som Connexió i Som energia. A més a més, aquesta vegada també podrem dinar paella ecològica  feta en focs solars i podrem intentar desxifrar la diabòlica factura de la llum en un taller impartit per Manel Rivero, entre d’altres activitats molt interessants. 

El projecte Som lo que sembrem és crea a partir del moviment popular emmarcat en la terra i l’alimentació. Fomenten un model agroalimentari bo, net i just. Els companys i companyes de Som energia són una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Comercialitzen i produeixen energia d’origen renovable i estan totalment compromesos a impulsar un canvi de model energètic. Som Connexió, en la línia de sostenibilitat i de país que volem, ofereixen serveis de telefonia i d’accés a Internet a tothom qui ho vulgui amb l’únic objectiu de caminar cap a una sobirania d’infraestructures i de serveis de telecomunicacions.

Creiem que serà una molt bona ocasió per fer un crit ben fort per dir que ja n’hi ha prou. La ramaderia, l’agricultura i la producció d’aliments no és un problema dels pagesos i les pageses sinó que és un problema social i de país. Si perdem el control de la nostra producció,  perdrem la nostra sobirania i sense sobirania en els eixos més importants de les nostres vides no hi ha país. En aquesta línia és on es troba l’Estable dels 4 vents, un projecte que ja des del seu inici pretenia i pretén anar molt més enllà de ser un punt més de venda de carn ecològica.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada